Workshop Interculturele Competenties

 Workshop ‘Onthaal van toeristen uit China, Japan, Rusland en India’

Deze workshop gaat over:

Hoe optimaliseer je jouw werkrelatie met toeristen van andere culturen? Wil je deze dienstverlening verbeteren?
Kom dan naar onze workshop van 1 dag, waarin we kijken hoe we toeristen uit India, China, Japan en Rusland een optimale service kunnen geven.
Ben jij de persoon die een rechtstreeks contact heeft met deze toeristen? Werk je aan de balie van een hotel of een dienst voor toerisme, werk je in een restaurant, ben je gids, taxichauffeur…? Dan is deze workshop iets voor jou!
Het wordt een praktische sessie, met heel veel tips voor de dagdagelijkse omgang met deze toeristen. Concrete tools worden op een plezante manier aangereikt om de service te maximaliseren. En je krijgt nog een e-handleiding met extra tips.

Periode:

03/12/2013: Workshop in Brussel, 05/12/2013: Workshop in Antwerpen, 10/12/2013: Workshop in Gent

Handleidingen:

gratis te downloaden: http://www.toerismevlaanderen.be/interculturele-handleiding-voor-toeristen-uit-china-rusland-japan-india

Heb je de kans niet gehad om deel te nemen? Wens je binnen je organisatie de dienstverlening te verbeteren voor toeristen uit compleet andere culturen? Boek dan deze in-house workshop.
Meer informatie bij: manu@viaviatourismacademy.com

Media aandacht:
vtm-nieuws, Radio 2 interview

Reviews:

  • “De workshop was veel interessanter en leuker dan verwacht. Heel bruikbaar en goed gebracht.”
  • “Ik doe de begeleiding, zowel als gids als toeristisch persverantwoordelijke. Daarbij willen we zoveel mogelijk van de stad tonen op zo kort mogelijke tijd. Door de workshop merk ik dat je meer tijd moet laten voor foto’s en shopping. Als je dat in de praktijk toepast is dat stuk “relaxen” meestal niet mogelijk.”
  • “De workshop was zeer interessant, ik heb hieruit veel bijgeleerd. Ik heb meer dan voldoende info gekregen om beter op mijn werk te presteren.”

In opdracht van Toerisme Vlaanderen: